In English

Suomi |

På Svenska |

Konferenscenter och Hotell

Hotel Tegel

Fiskarsvägen 9

10470 FISKARS

tel. +358 (0)50 441 91 79

+358 (0)19 277 7503

tegel(at)tegel.fi

RESTAURANGER

 

Hotellets läckra frukost ger våra hotellgäster en god start på dagen. Frukosten serveras i hotellets lounge, där man även kan avnjuta en sängfösare.

 

Morgon- och eftermiddagskaffe med salt eller sött tilltugg serveras i mötesrummen eller i hotellets lounge. Isvatten och juice serveras i mötesrummet.

 

Luncher och middagar som ingår i konferenspaketen serveras enligt era önskemål antingen på Fiskars Wärdshus eller Restaurang Kuparipaja. Båda restaurangerna ligger alldeles intill konferenslokalerna.

 

Restaurangbokningarna sköter vi naturligtvis.

 

Restaurant Kuparipaja

 

Restaurang Kuparipaja ligger i en före detta kopparsmedja vid Fiskarsån. I bottenvåningen finns en kafé-restaurang, medan en större grupp kan äta lunch eller middag i den ljusa salen på övre plan. Under sommarmånaderna är Kuparipajas terrass vid forsen en njutning för besökare. Inredningen i restaurangen är modern medan maten är mångsidig och följer sin tid – med respekt för traditioner.

 

Antal platser:

Övre våningen: restaurangsalen 90, kabinett 50.

Bottenvåningen: café-restaurang 60.

Terrass vid forsen 80.

 

www.kuparipaja.fi

 

 

 

Fiskars Wärdshus

 

Fiskars Wärdshus är veterligen Finlands äldsta värdshus som varit i bruk oavbrutet. Under årens lopp har den ypperliga maten, trivsamma miljön, trevliga servicen och mysiga atmosfären blivit tradition. Menyn varieras enligt årstiderna och erbjuder minnesvärda smakupplevelser. Fiskars Wärdshus byggdes år 1836 men utökades år 2003 med en ny hotellbyggnad som byggdes med respekt för traditioner och genom att utnyttja lokalt kunnande. Rummen är högklassiga och välutrustade.

 

Antal platser:

Salen 60, terrassen 50.

Hotellrum: 15 dubbelrum.

Bastu och brasrum för grupper på högts 10 personer.

 

www.wardshus.fi/sv

 

 

Offertförfrågan